Translate

divendres, 15 de novembre del 2013

Com ens pot ajudar un consultor de Feng Shui a preparar l’habitació d’un/a nen/a?

Per a un bon consultor de Feng Shui la salut de les persones resulta fonamental.
 
A l’hora de preparar un dormitori, ja sigui per a nens o per a adults, el primer que cal tenir en compte és determinar si aquest espai és sa, si es troba lliure de geopaties (vetes d’aigua, etc.) i de contaminació electromagnètica, per baixa o alta freqüència (telefonia mòbil, wi fi, etc.)
 
Després, mitjançant el Feng Shui Tradicional cal treballar tant aspectes relatius a l’Escola de la Forma -llum, disposició i aspecte de l’entorn, orientacions favorables i d’altres factors- com a l’Escola de la Brúixola (Estrelles Volants).
 
Aquesta darrera permetrà harmonitzar l’espai adequadament mitjançant l’ús dels 5 elements i de la polaritat Yin/Yang així com treure el millor partit de les energies que hi habiten i neutralitzar els aspectes més desfavorables.
 
Hi ha nadons que ploren més del compte a la nit o nens que “fugen” cap al llit dels pares perquè dormen sobre geopaties, les quals afecten seriosament la salut.
 
En definitiva es tracta que l’espai on haurà de descansar el/la vostre/a fill/a sigui sa, bell, harmònic i ple de bona energia.
 
Per saber més sobre el valor afegit de l’Escola de les Estrelles Volants, feu clic aquí.
Si, a més, interpretem la Carta de Pilars (Astrologia Xinesa) d’aquesta persona, disposarem de més dades que ens ajudaran a acompanyar-la millor en el seu desenvolupament.
 
Si desitgeu més informació al respecte o sol·licitar un estudi de Feng Shui o una Carta, escriviu sense compromís a fengshui@montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada