Translate

divendres, 29 de novembre del 2013

Astrologia Xinesa: Dia Mestre Terra

En  un dels meus darrers posts parlava del Dia Mestre.

Es tracta de l’element que apareix a la part superior del Pilar del Dia (Carta de Pilars) i que defineix el més bàsic del caràcter d’aquesta persona.

En un altre post parlava de les persones Dia Mestre Foc.


Avui parlaré dels trets principals de les persones Dia Mestre Terra.

Les persones amb Dia Mestre Terra Yang (en xinès, Wu) es troben representades per la imatge d’una muntanya que, a les seves entranyes, amaga la riquesa de tots els minerals que conté. Per això, solen oferir una imatge d’estabilitat i de confiança. També acostumen a esdevenir molt espirituals –la seva riquesa en aquest sentit es troba simbolitzada pels minerals ocults- i resultar molt obstinades (i és que les muntanyes no solen bellugar…) Els agrada fer les coses a poc a poc i amb bona lletra i són molt treballadores.

El Dia Mestre Yin (en xinès, Ji) equival més aviat a una terra de cultiu o de jardí, amb totes les qualitats de la mare, nodridora. Els encanta veure créixer i la seva fertilitat. Són fermes, estables, flexibles i comprensives.

Segur que alguns/es us hi sentiu identificats/des.

Si desitgeu més informació o sol·licitar la vostra Carta de Pilars, escriviu sense compromís a fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada