Translate

dijous, 6 de març del 2014

Astrologia xinesa: El camí de vida

La interpretació correcta d’una Carta de Pilars permet llegir la vida d’una persona atenent la seva essència, la seva ànima; per entendre'ns, allò que hom ja porta en néixer i que no ve d’herència.

I, també, la personalitat; la relació amb l’entorn, amb pares i germans, amb la parella, amb els fills; talents i tendències; el comportament en determinats àmbits; quins períodes seran més o menys favorables; com serà la seva salut i d'altres.

Sense oblidar el camí de vida o allò que "hem vingut a fer", a treballar, a aprendre en aquest món, que es presenta en forma de ventall de propostes i no com a casella única.

Per descomptat, doncs, que la Carta no determina ni obliga perquè som ben lliures de triar i de fer i desfer segons ens sembli, d'encertar i d'equivocar-nos. El que està clar és que. en la mesura en què ens aliniem amb allò que portem, la vida fluirà de manera més harmònica i ens resultarà una mica més planera.



Si us ve de gust saber què diu la vostra Carta en relació al vostre camí de vida, demaneu més informació a fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada