Translate

dijous, 20 de març del 2014

Astrologia Xinesa: La primavera arriba carregada de…

En totes les disciplines que giren al voltant de la metafísica xinesa es treballa amb els 5 elements: foc, terra, metall, aigua i fusta.

En Feng Shui, s’assimilen a colors, formes, materials i representacions simbòliques.

En Astrologia, a entorns, actituds, activitats i professions.

En Medicina Tradicional Xinesa, a parts del cos, emocions, aliments, sabors, etc.

En aquest marc ampli, cadascuna de les estacions també s’associa a un element. Avui parlaré de la primavera.

La primavera ve carregada de fusta. No oblidem que l'energia d'aquest element s’associa, sobretot, a la vegetació (arbres, arbustos, flors…),  la qual arriba a la seva plenitud durant aquesta època de l’any. Per això va lligada a l'expansió i, de vegades, a la dispersió.

Així, a totes aquelles persones a qui convingui fusta per equilibrar els seus 4 Pilars (Astrologia) –és a dir, es tracti d’un element favorable per a elles-  la primavera representarà un bon moment.

Ja que parlem de fusta, fem un repàs d’allò que representa.

- En Feng Shui: Arbres, arbustos, plantes, flors fresques; paisatges de primavera; mobles de fusta, vímet, bambú o canya; teles naturales com el cotó o el lli; materials com el paper i el suro; cortines; cadires altes i estretes; columnes; color verd; formes rectangulars.

- En Astrologia: Ésser amable,  flexible, competitiu i creatiu;  ensenyar, educar, fer-se voluntari, ajudar; activitats relacionades amb explotació forestal, fusteria, mobles, plantacions, botigues de queviures, herboristeries, floristeries, menjar vegetarià, robes, papereria, religió, educació, cultura, escriure, publicar, competir, política, moda, revistes i diaris.

- En Medicina Tradicional Xinesa: La melsa, el fetge, els ulls, la vista, els lligaments, els nervis, les llàgrimes, el sabor agre, la ira, el crit, els cereals, el pollastre.



Si desitgeu saber quins són els vostres elements favorables i com potenciar-los, demaneu més informació a fengshui@montsemilian.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada