Translate

dilluns, 3 de març del 2014

Astrologia xinesa: Un joc de nines russes

Com alguns ja sabeu, quan es transformen els valors de lloc, hora, dia, mes i any de naixement d'una persona segons les variables de l'Astrologia Xinesa es tradueixen en una Carta de 4 Pilars.

Això és: un pilar per a l'hora, un pilar per al dia, un pilar per al mes i un pilar per a l'any.

Cadascun d'ells està format per una part superior -anomenada "tronc"- composta d'un element amb qualitat de yin o yang i una part inferior -anomenada "branca"- composta d'un dels 12 animals amb què treballa l'Astrologia Xinesa. Al seu torn, cadascun d'ells està format per un o més elements yin o  yang.

En la metafísica xinesa, però, sempre podem anar del gran al petit –o del petit al gran, com més us agradi– amb els mateixos patrons com si de nines russes es tractés.

Així, cada any disposa d’un tronc i d’una branca (sense anar més lluny al 2014 tenim fusta al tronc i el cavall a labranca) i el mateix amb cada mes, cada dia, cada hora…

Com a curiositat, val a dir que avui, dia 2 de març del 2014, tenim aigua yang al tronc i mico a la branca (aquest animal equival a metall yang, principalmente).

Com a exemple, podríem dir que per a totes aquelles persones a qui convingui aigua i/o metall per equilibrar la seva carta avui pot ser un molt bon dia sempre i quan ni l’aigua ni el mico xoquin, respectivamente, amb algun dels troncs i alguna de les branques dels seus 4 pilars.



Contacte: fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada