Translate

dimecres, 7 de maig del 2014

Feng Shui: 4 consells per al canvi d'armari

Ja heu fet el canvi d’armari?

Tant si l’heu fet com si no, vet aquí 4 consells a tenir en compte. I és que hauríem de llençar per reciclar o donar a algú altre tot allò que:

1. Fa més de dues temporades que no ens posem:

¿Val la pena ocupar espai i gastar energia en treure i desar o desar i treure peces o complements que no ens posem des de fa temps? Si no els fem servir, els trobarem a faltar

2. No ens va bé

Sí, si ens hem engreixat, tots pensem que el que ara se'ns ha quedat petit serà per quan d'aquí a poc haurem perdut tot allò que ens sobra… però, desenganyem-nos: si d’això en fa dos o tres anys potser és que el pes que tenim ara ha vingut per quedar-se, no?

3. No ens agrada

Si t’ho van regalar i no és del teu gust, si t’ho vas comprar sense estar-ne convençut/da, si trobes que no t’escau, que et resulta incòmode… cal conservar-ho fins a la fi dels temps per amortitzar-ho?

4. No ens combina amb res

Aquella faldilla de color indefinit que no casa amb cap brusa, aquella corbata que només lliga amb un vestit verd estampat de taronja potser podrien trobar una llar millor...

En definitiva, faràs el buit, deixaràs llocper a coses noves en sentit literal i simbòlic i recuperaràs energia per a tu, que d’això es tracta.

Fer el buit és una de les coses que cal fer per preprar el terreny abans d'aplicar-hi Feng Shui.



Contacte: fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

1 comentari: