Translate

divendres, 9 de juny del 2017

Feng Shui: On situar una llar de foc?

De la mateixa manera que resulta convenient realitzar un estudi aprofundit de fengshui per determinar el lloc adient on col·locar una font (i, qui diu font, diu també estany, piscina, aquari...), també cal anar amb compte en ubicar una llar de foc.

Com passava amb l’aigua en grans quantitats o en moviment, a cada casa l’espai correcte per situar-la és diferent. El foc s’adscriu, com no podia ésser d’una altra manera, a l’element foc (dels cinc amb què treballa el fengshui: foc, terra, metall, aigua i fusta). En tractar-se de foc real passa que es tracta un potenciador molt fort. Per això, s’ha d’anar amb compte, perquè, si  se situa sense saber quines energies reactivarà, es poden fer palesos aspectes no gaire adequats.

El fengshui tradicional o clàssic mesura les orientacions cardinals i l'impacte de determinades constel·lacions en el moment en què un espai va ésser construït. Fa servir la brúixola amb gran precisió i considera els cicles de temps. Després dels càlculs corresponents a partir d’aquestes dades, determina quina mena d’energia hi ha a cada sector de l’habitatge o empresa. Treballa amb nou menes d’energies diferents (a més de totes les combinacions possibles entre elles), cadascuna de les quals s’associa a un dels cinc elements i a diversos significats i simbologies. Aquesta informació permet harmonitzar-les per tal que ens ofereixen la seva millor faceta i, per tant, a fi que resultin favorables per als seus habitants.

Per a més consells sobre llars de foc, feu clic aquí.

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada