Translate

divendres, 10 de desembre del 2021

Feng Shui: Decoració nadalenca

Si no ho heu guarnit ja casa vostra, segur que aviat us hi posareu. A propòsit d’això, acabo de llegir un article signat per un senyor que diu ser moltes coses, però que en cap cas indica que sigui professional del fengshui. Això sí, fa un extens recorregut per tots els ornaments típics (garlanda, arbre, pessebre, etc.) i va assenyalant en quin punt de la llar s’han de col·locar per triomfar en tots els aspectes de la vida.

Em sap greu informar-vos que aquesta decoració no resoldrà tots els vostres problemes, com tampoc no ho farà el fengshui. Amb això vull dir que, segons aquesta disciplina, no hi ha un lloc específic on col·locar cada cosa. Més aviat hem de situar, a cada sector de la casa allò que hi convé.

Per exemple, si sabem que hi va bé l’element metall, doncs hi podrem col·locar formes rodones (boles) de colors blanc, platejat o daurat. Si s’hi ha de posar element fusta, serà un bon lloc per a l’arbre; si element foc, una estrella resultarà adequada. Cal haver realitzat un estudi aprofundit per saber quin element o elements necessita cada espai.

Quan afirmo que el fengshui no solucionarà tot el que no rutlla, no vull dir que no faci molt servei. Com sempre dic, no fa miracles, però ajuda. Ara bé, de res servirà harmonitzar, posem per cas, una botiga, si els seus empleats són desagradables amb els clients; o una llar d’algú que vol assolir l’èxit professional però es passa el dia queixant-se assegut al sofà sense moure ni un dit.

Passa el mateix quan s’encarrega una carta de 4 pilars (astrologia xinesa) i es pretén que la seva interpretació digui allò que es vol sentir. Es tracta d’una eina que aporta una informació molt valuosa. Cal, però, fer-la servir de forma correcta. Per exemple, si a algú li pronostica un futur amb prestigi, caldrà treballar per aconseguir-lo.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada