Translate

divendres, 16 de juny del 2023

Més enllà del Feng Shui: Un refugi aromàtic

El fengshui treballa per crear un ambient equilibrat per al benestar general. I hi ha algunes disciplines que en són un bon complement, com l’aromateràpia. Aquesta pot ajudar a crear harmonia mitjançant els efectes positius de les aromes en l’estat d’ànim i en la salut de les persones. Alguns d’aquests beneficis són la relaxació, l’alleujament de l’estrès, la millora del son, la concentració, la productivitat i la creativitat, entre d’altres.

Us ofereixo idees d’olors per a cada estança:

- A la sala d’estar triarem els més recomfortants per crear una sensació acollidora, com la vainilla, la canyella o el cedre.

- Al dormitori, aquells que siguin relaxants i calmants per afavorir la pau i un son reparador; per exemple, la lavanda, la camamilla o el sàndal.

- A la cuina cal que siguin estimulants i revitalitzants, que despertin els sentits o que, fins i tot, ens recordin determinats sabors. La llimona, la mandarina, la menta o el romaní hi resulten molt adequats. Fins i tot, hi ha olis essencials per a consum alimentari i es poden afegir a sucs, pastissos, postres i infusions per donar-hi un toc especial i saborós.

- Al bany ens inclinarem per les olors refrescants que suggereixin netedat. L’eucaliptus, la menta i l’arbre de te esdevenen bones opcions.

Les aromes es poden aplicar de diferents maneres. Encendre espelmes aromàtiques, usar difusors, pulveritzar a l’aire una barreja d’aigua i olis essencials en són algunes.

Això sí, sempre és bo assegurar-se que es fan servir productes de qualitat i cent per cent naturals.

Fins aquí uns quants suggeriments. Ara us encoratjo a experimentar amb les olors i trobar les que us proporcionin més benestar i equilibri, tant a vosaltres com a les persones amb qui conviviu.

Més sobre aromateràpia en aquest enllaç.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada