Translate

diumenge, 10 de març del 2024

Més enllà del Feng Shui: Lluna balsàmica

Del 3 al 9 de març la lluna minvant ens ha contemplat cada dia més amagada i ens ha influïten diversos aspectes  tot i que no totes les sensibilitats ho perceben i que encara hi ha persones que no ho volen admetre.

Algunes dites catalanes parlen d’aquesta fase lunar. “Quart minvant, porta infant; lluna plena, porta nena”. Una altra diu que “la lluna vella de març, no marxa sense glaç”. I enguany l’encerta. Dilluns l’Alt Camp es va llevar amb les muntanyes enfarinades i d’altres indrets, amb neu.

Es tracta d’un bon moment per:

- Observar des de la calma i amb gratitud el que ens ha esdevingut des de la darrera lluna nova i el que hem assolit. Aquest període afavoreix la introspecció i la reflexió.

- Netejar l’espai on vivim o treballem; per exemple, amb encens o cremant-hi herbes. El romaní i/o  la sàlvia són bones opcions.

- Desintoxicar el nostre organisme (practicant esports que ens facin suar, anant a la sauna) i beure molta aigua. També és una bona ocasió per realitzar alguna acció que alleugi o netegi qualsevol òrgan que ho necessiti o, fins i tot, fer-nos una neteja de cutis i eliminar les impureses de la pell.

- Meditar per deixar anar les nostres preocupacions i tensions. Quan la lluna minva, també ho fa la nostra energia i això ens ajuda a reservar-ne.

- Collir herbes remeieres. Com més a prop de la lluna nova, les plantes tendeixen a assecar-se i a conservar millor el seu aroma i les seves propietats medicinals.

El quart minvant marca un final de cicle. Aquesta lluna, també anomenada “balsàmica” convida a descansar i a eliminar allò que ja no ens serveix per preparar-nos per a la lluna nova, l’inici d’un nou període.

Si vols saber coses sobre la lluna plena, fes clic aquí.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada