Translate

divendres, 1 de març del 2024

Més enllà del Feng Shui: En lluna plena talla la llenya

Des del 25 de febrer fins al 3 de març hi ha lluna plena. El títol d’avui és una de les més de cinc centes dites catalanes sobre la lluna que acabo de trobar a la xarxa. La saviesa popular i la dels pagesos té en compte la seva influència. Per exemple, si heu de podar, ho heu de fer en lluna vella; això és el període que va de la lluna plena a la lluna nova. “Si no vols l’arbre corcat, en lluna vella l’has de tallar”. 

En moltes cultures, la lluna simbolitza el femení, ja que la majoria de les dones manté una interacció amb el cicle lunar mitjançant la seva menstruació.

La fase en què es troba plena representa la Mare per la semblança de les seves energies, creadores i sustentadores de vida.

Es diu que a les nits en què llueix podem experimentar més bon humor i vitalitat. La cara menys amable d’aquesta realitat és que aquesta vitalitat mal gestionada pot conduir al nerviosisme. Tanmateix, si la canalitzem bé, aquesta tendència pot esdevenir fins i tot màgica.

Aquestes són algunes idees per aprofitar-la:

- Banyeu-vos en la seva llum bé sigui passejant al vespre o contemplant-la mentre obriu la vostra ment per sentir la seva energia.

- Si teniu cristalls o minerals, deixeu-los a la intempèrie per recarregar-los així com tot allò que requereixi una neteja energètica, com ara un mirall.

- Anoteu en un paper tot allò que voleu deixar enrere (pensaments, emocions, hàbits) i cremeu-lo amb el foc d’una espelma. Això sí, sempre amb molta cura per no provocar cap incendi. No deixeu mai una espelma cremant sola. Encendre’n una també farà que la llum de la lluna ompli la vostra llar.

- Mediteu. Sempre és bo fer-ho, però meditar en allò que desitgem durant l’energia creadora de la lluna plena ens ajudarà a assolir-ho. Això sí no demaneu pas la lluna en un cove.

Si vols saber coses sobre la lluna minvant, fes clic aquí

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada