Translate

divendres, 22 de març del 2024

Més enllà del Feng Shui: La lluna més vital

El dia 25 de març arribarà una nova lluna plena, que no endebades sempre és la fase que presideix la Setmana Santa. Mentrestant, la lluna creixent ens il·lumina cada dia una mica més.

Es diu que la lluna és mentidera perquè quan dibuixa una “c” no vol dir que està creixent sinó que es troba minvant. “La lluna, quan és creixent, té puntes a sol ixent”, diu el refranyer popular.

I aquestes són altres dites relatives a aquesta fase lunar:

- En lluna creixent a la mar, en lluna plena al port i no tinguis por de la mort.

- Lluna creixent muda la gent.

Si la lluna plena és creadora, la minvant ens porta a la introspecció i la nova és convida a fluir tot tancant un cicle, les energies de la lluna creixent són dinàmiques i transformadores, com les d’una dona jove. Per tant, esdevé un bon moment per donar impuls a les nostres fites i obrir-nos a l’exterior.

Quines activitats es veuen afavorides per la seva influència?

- Fixar objectius, planificar i emprendre accions. Per exemple, cercar feina, invertir, vendre.

- Totes aquelles que serveixen per enfortir: tallar-se el cabell si es vol que sigui abundant, fer-se tractaments per nodrir (la pell, el cos...)

- Menjar de forma més conscient, lleugera i saludable.

No deu ser casualitat que al logotip de l’exitosa productora Dreamworks hi hagi un nen que pesca assegut en una lluna en quart creixent (a més, en Fengshui, els peixos s’assimilen a l’abundància). I és que tot allò que es faci en aquest període tendirà a créixer. Així és que ja sabeu: aprofiteu aquesta energia per anar endavant.

Altres articles sobre les fases lunars:

Lluna minvant

Lluna nova

Lluna plena

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada