Translate

divendres, 19 d’octubre del 2018

Feng Shui viscut: A cop d'ull


Ahir, a les xarxes, proposava aquesta imatge per comentar-la des del punt de vista del Fengshui. A tots els que hi van aportar la seva opinió, moltes gràcies!! Tots els comentaris han estat valuosos.

Veureu, gairebé tothom ha estat d’acord que aquest interior és bonic. Cal tenir en compte, però, que, tot i que la bellesa és un dels requisits indispensables per tal que hi hagi una bona energia, no ho és tot i cal considerar d’altres aspectes.


Alguns dieu que manca llum a la part de dalt. Penso que per aquest cantó no hi ha problema. Per descomptat que és molt important disposar de llum natural però aquest espai en disposa i a dalt s’aprecia una claraboia fantàstica.

D’altres, apunteu cap a l’escala i, efectivament, presenta algunes coses millorables segons Fengshui: no ofereix una imatge de solidesa i la barana transparent (com si no n’hi hagués) no ajuda.

Aquesta barana "inexistent", al pis de dalt, contribueix al fet que l’energia s’escapi (com alguns bé diuen), com també ho fan les portes al fons (invisibles de dalt a baix). Penseu que si, a més, la foto està feta des de la porta d’entrada (que no ho sé segur), l’energia marxa de l’espai tan bon punt hi arriba, cap al jardí.

Si bé és cert que les làmpades, molt vistoses, distreuen una mica l'atenció (icap a on va l'atenció, va l'energia), em fa l'efecte que el poder d'atracció del jardí, al fons, és molt fort.

Per tant, els seus habitants poden experimentar les conseqüències de no retenir bé l’energia a casa seva. Això es tradueix en dificultats econòmiques (o, almenys, els diners marxen més ràpid que no pas entren), en molèsties físiques (cansament, insomni, etc.) i en problemes de relació.

Pel que fa a la llar de foc, si bé és cert, que dóna caliu i que és maca, s’ha de considerar que hauria d’estar ben ubicada segons Fengshui.

Penseu que només faig alguns comentaris que surten de l'observació de l'espai. I ja hi trobem molta feina a fer...

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada