Translate

divendres, 15 de novembre del 2019

Astrologia xinesa: Emocions a flor de pell


Segons el calendari xinès, el dia 7 de novembre, moment en el qual el sol serà a 15º de la constel·lació d’Escorpí, va donar pas al mes del porquet, que sempre arriba amb una bona quantitat de l’energia de l’element aigua, amb tot el que això comporta: emocions remogudes i a flor de pell i, també, una mica de por i de recessió. Si hiafegim que som en un any (i fins el febrer de 2020) també regit pel mateix animal, la racció d’aigua es duplica.

Deixem enrera, doncs, el metall i la terra del mes regit pel gos i del metall que omple la tardor. Fixeu-vos que aquest darrer element correspon a l’energia de la lluita i de les manifestacions. Noteu com a Catalunya (però també a Xile o a Hong Kong, entre d’altres) s’ha sentit la força de l’espasa. La tardor sol ser un moment de l’inici de moltes lluites; com a mostra, l’11 de setembre de 1714 o l’1 d’octubre de 2017.

Tornant al porquet del zodíac xinès, la seva natura correspon a la d’algú que valora molt el confort de la llar i a qui li plau exercir l’hospitalitat. És per això que el caràcter xinès que correspon al concepte de família representa un porc sota un sostre, tot indicant que cap casa està completa sense el seu porquet feliç.

Si heu nascut entre primers de febrer de 2007 i primers de febrer de 2008, entre primers de febrer de 1995 i primers de febrer de 1996, entre primers de febrer de 1983 i primers de febrer de 1984, entre primers de febrer de 1971 i primers de febrer de 1972, entre primers de febrer de 1959 i primers de febrer de 1960 o entre primers de febrer de 1947 i primers de febrer de 1948, potser us identifiqueu amb aquestes qualitats. També, si heu nascut entre els dies 7 de novembre i 7 de desembre de qualsevol any. Tanmateix, aquesta només serà una petita part del que correspondria a la vostra carta de 4 pilars, queés la carta astral feta segons l’astrologia xinesa.

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada