Translate

dimecres, 2 de setembre del 2020

Feng Shui personal: Ara i aqui

Avui us vull recomanar un llibre que convida a reflexionar i a aprofundir en la nostra ment. Es tracta d’El poder de l’ara. Un camí cap a la realització espiritual, d’Eckhart Tolle (Viena edicions).

Nascut a Alemanya el 1948, on va viure fins els tretze anys, es va graduar a la Universitat de Londres i va treballar fent recerca a la Universitat de Cambridge. Actualment viu a Vancouver (Canadà).

Als 29 anys, després de patir un període d’atacs d’ansietat, depressió i tendències suïcides, diu que va rebre una revelació que va provocar la seva transformació espiritual i un canvi de rumb radical de la seva vida. A partir d’aleshores s’ha dedicat a escriure i a viatjar arreu del món per a difondre allò que va descobrir.

El poder de l’ara fa èmfasi en la importància de ser conscient del moment present per a no perdre’s entre els propis pensaments.

Tolle no segueix cap religió o tradició filosòfica en concret, per bé que, si en alguna cosa estan d’acord els mestres de tots els corrents espirituals és que tan sols existeix l’ara i aquí. El passat ja no hi és i el futur encara no ha arribat. Si es viu en present, no es pateix el dolor de ferides passades ni es tem allò que ens espera.

En aquest llibre explica la importància de restar en l’aquí i ara sense distreure’ns per a conèixer la realitat que s’amaga darrera els nostres pensaments.

És autor, també, d’altres assajos, com Un nou món ara, El silenci parla i Practicant el poder de l’ara.

“Quan et rendeixes al que és i així esdevens plenament present, el passat deixa de tenir cap poder. Ja no el necessites. La presència és la clau. L’Ara és la clau”.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada