Translate

divendres, 18 de setembre del 2020

Feng Shui personal: Bones vibracions


Deia Tesla: “Si vols entendre l’Univers, pensa en termes d’energia, freqüencia i vibració”.

Si la física quàntica apunta un possible punt de trobada entre ciència i esoterisme, les paraules que fa servir Tesla resulten afins a tots aquells professionals que treballem amb l’energia de l’entorn i de les persones.

Som energia i aquesta vibra en una determinada freqüència. Com més elevada és, millor ens sentim i la nostra vida flueix amb més harmonia. Ara bé, quines coses afecten la nostra vibració?

Els pensaments i els mots són creadors. Cal revisar, doncs què ens passa per la ment i com ho expressem. Com va demostrar el Dr. Emoto, les paraules provoquen realitats. Cal intentar, doncs, pensar en positiu i tenir cura de com parlem. Us proposo un exercici. Durant un dia, reviseu què us dieu a vosaltres mateixos/es. Us sorprendreu de les vegades que feu servir frases com “estic fatal”, “és que no en dono ni una”, “cada dia estic pitjor” etc. Quan apareguin, repetiu-vos mentalment “ho cancel·lo”, com si la vostra ment fos un ordinador.

Les persones, així com tot el que ens envolta, també hi influeixen. Si es tracta de gent que només es queixa, que tot ho troba malament, que mai no està contenta amb res i ens hi deixem arrossegar, la nostra freqüència vibratòria se’n ressentirà. I també al contrari.

En definitiva, la baixa vibració sintonitza amb els pensaments negatius, les males paraules, el fet de jutjar els altres, els sentiments com la por, la culpa, la tristesa, la ràbia, la ira, l’odi, la rancúnia, l’enveja, la gasiveria, la desconfiança, la manipulació, l’engany, les agressions.

En canvi, la vibració alta és propera a l’amor, la gratitud, l’alegria, la confiança, la felicitat, la fe, la calma, la generositat i les accions desinteressades i a tot allò que ens fa sentir bé (segons el gust de cadascú, algunes idees: escoltar música, llegir, cantar, ballar, pintar, escriure, cuinar, admirar una obra d’art, viatjar).

Resar o meditar ens ajuden a pujar-la. En un extrem hi ha l’amor i la gratitud i en l’altre hi ha la por. Si som generosos amb la vida, la nostra energia també ho serà amb nosaltres.

Abans de donar, la ment de qui dona és feliç. Mentre dona, la ment de qui dona és en pau. Després de donar, la ment de qui dona és amunt.” (Buda)

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada