Translate

divendres, 8 de gener del 2021

Astrologia xinesa: El bou de primavera


Segons el calendari xinès, el dia 5 de gener, amb el sol a 15º de Capricorn, arriba el mes del bou

Tots els almanacs xinesos comencen amb la imatge d’un bou guiat per un granger per a representar el darrer mes de l’hivern d’aquell país llunyà, quan allí es treballen els camps. L’anomenen “el bou de primavera.”

La vida s’arrauleix sota terra, tot enfortint-se abans d’esclatar, com el bou al cobert. A fora trastegen la pluja i el vent.

Aquest animal representa estabilitat, fermesa, fiabilitat, treball dur i constant, obstinació i perfeccionisme.

L’any 2021 també està representat per ell. Cal matisar, però, que la cultura xinesa fa servir dos calendaris: el lunar, que encetarà any el dia 12 de febrer i el solar (el que es fa servir en fengshui i en astrologia xinesa), que ho farà el dia 3 de febrer a les 14:59 hores.

Dit això, alguns dies d’aquest mes us poden servir per a fer un petit tast del que serà per a vosaltres la resta de l’any. Seran tots aquells que portin metall yin, l’element que acompanyarà el bou en el pilar de l’any 2021. Es tracta del 3, 13 i 23 de gener i del 2 de febrer.

Si esteu amatents a les vostres vivències i sensacions d’aquestes jornades, seran molt semblants a les que us esperen al 2021. Tot dependrà de la vostra carta de 4 pilars (carta astral feta segons l’astrologia xinesa) i de les sinèrgies que s’estableixin entre els elements i els animals del zodíac xinès que la componen, d’una banda, i el metall yin i el bou, de l’altra.

Els darrers anys que han estat representats pel metall yin i el bou han estat el 1901 i el 1961 i també poden servir de referència, analitzant-ne les efemèrides.

Sigui com sigui, aquí van els meus millors desitjos per al que acabem d’estrenar.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada