Translate

divendres, 29 de gener del 2021

Feng Shui: El fengshui de l'any nou xinès


El proper dimecres, dia 3 de febrer, donarem la benvinguda a l’any del Bou de metall yin i, amb ell, a noves energies.

Cal precisar que els xinesos fan servir dos calendaris: el lunar i el solar. El primer coincideix amb la lluna nova equidistant entre el solstici d’hivern i l’equinocci de primavera i marca les celebracions de l’any nou. Enguany serà el dia 12 de febrer.  El segon comença amb la primavera xinesa (o Li Chun). Serà el dia 3 de febrer, que també marcarà l’inici del mes del tigre.

Aquest canvi suposa l’arribada de noves influències no només per a les persones segons la seva carta de 4 pilars (carta astral feta segons l’astrologia xinesa), sinó també per als espais (llars, negocis, comerços).

Les anomenades estrelles anuals canvien cada any. Entre elles, cal tenir sempre en compte, com a mínim, l’energia de l’estrella 2, perquè pot comportar problemes relatius a la salut, i la de l’estrella 5, que sol provocar imprevistos desagradables. Aquests, habitualment, tenen a veure amb despeses que no es contemplaven.

La cura per a la primera consisteix en una carbassa (o Wu Lu) com la de la imatge. No és per casualitat que els antics metges xinesos feien servir aquests fruits per desar-hi els remeis (herbes, etc.) Ara es troba al sector Sud (S) de tots els mapes i el dia 3 de febrer de 2021 s’haurà de col·locar al sector Nord (N) de tots els habitatges.

Per tal guarir la visita de l’estrella 5  s’usa un bol de metall  daurat que contingui 1 kg de sal gruixuda i unes gotes d’aigua. Ara es troba al sector Est (E) i el dia 3 de febrer de 2021 s’haura de posar al sector Sud-Est (SE) de totes les llars.

Els meus millors desitjos per a l'any del Bou.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada