Translate

divendres, 5 de febrer del 2021

Astrologia xinesa: L'any del Bou


Aquest dimecres, dia 3 de febrer, ha començat l’any nou xinès.

Cal recordar que, a la Xina, es fan servir els calendaris de la lluna i el del sol. El primer coincideix amb les celebracions populars, que enguany es faran el dia 12 de febrer, i el segon és el que fem servir en disciplines com el fengshui o l’astrologia xinesa. El calendari xinès es fa servir des de l’any 2.697 a.C i, per tant, acaba de començar l’any 4.718.

Resulta complex fer prediccions que serveixin per a totes les persones perquè les energies que arriben amb aquest nou cicle influiran de manera diferent segons quina sigui la composició de la carta de 4 pilars de cadascú. Aquesta equival a una carta astral feta segons l’astrologia xinesa i es calcula a partir de les dades de naixement, que es tradueixen en un pilar per a l'hora, un per al dia, un per al mes i un per a l'any.

Cada any també correspon a un pilar. El del 2021 porta metall yin (en xinès, Xin) i el bou (en xinès, Chou).

Si bé no es poden oferir pronòstics universals, sí que es em permeto apuntar alguns trets molt genèrics: 

- Pel que fa a l’economia, aquest any combinarà conservadorisme i tristesa.

- Seguirà i anirà a més, fins el 2024, la tendència que fa que surtin a la llum secrets, de tota mena, que han estat ocults durant molt de temps.

- Totes les persones que tinguin alguna cabra (en xinès, Wei) a la seva carta de 4 pilars, viuran un any de reptes. En quin àmbit de la vida els experimentaran tindrà a veure amb el lloc que ocupi aquest cavall en la seva carta. Per exemple, si és al pilar del dia, seran relatius a la parella; si és al del mes, es relacionaran amb la feina; i, si es troba al de l'any, amb lleis, burocràcia, autoritat o similar.

Us desitjo un bon Any del Bou!

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada