Translate

dissabte, 20 de febrer del 2021

Feng Shui: Com renovar l'energia d'una llar


Primer de tot, cal fer un estudi de fengshui aprofundit de l’habitatge o del negoci del cas i, un cop s’hi hagin aplicat totes les recomanacions, hi ha la possibilitat de reactivar-ne l’energia.

Consisteix en organitzar-hi una festa en què se segueixen unes indicacions determinades.

Uns dies abans, s’ha netejar a fons, posar ordre i desfer-se (de la manera més sostenible possible) de tot allò que no cal guardar. El dia abans o el mateix dia, cal fer circular l’energia d’una manera especial, tot tenint en compte la instal·lació de l’aigua (aixetes) i la ventilació, entre d’altres.

A la celebració pròpiament dita cal convidar-hi gent positiva i alegre (si hi ha infants, millor que millor) i s’hi ha de servir menjar i beure, tot pensant en tothom (règims especials, al·lèrgies, intoleràncies). Convé ésser generosos i aconseguir que totes les persones assistents s’hi sentin a gust.

S’hi ha de servir vi blanc o cava així com menjar que representi:

-         El cel (pollastre, gall dindi, ànec, guatlles, etc./ fruits dels arbres, fruits secs).

-         La terra (vedella, porc / cereals).

-         El mar (anxoves, escopinyes, tonyina, etc. / algues).

-         I, a més a més, fruita de temporada amb una presentació ben bonica. 

És bo que, en un moment donat, l’amfitrió/ona faci dringar una copa i, tot aprofitant per a agrair l’assistència dels seus convidats, verbalitzi les coses positives que espera rebre de la llar o negoci en qüestió.

El més important de tot és tenir present que no tots els dies són adequats per a fer-ho. Cal triar la data favorable per a cada lloc. Per a cercar-la cal tenir en compte l’any de construcció i l’orientació exacta de la façana, a més de disposar d’un calendari astrològic i, entre d’altres, tenir en compte les fases lunars.

Si mai es desitja realitzar tot aquest procés, val la pena preveure’l amb temps perquè, després d’analitzar-ho amb cura, n’acaben sortint molt poques en un any.

Aquesta celebració afavoreix no només l’espai sinó els seus habitants.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada