Translate

divendres, 15 de gener del 2021

Astrologia xinesa: L'energia que arriba

Com molts ja sabeu, una carta de quatre pilars és una carta astral feta segons els principis de l’astrologia xinesa. Es tracta d'una eina per a:

Conèixer  la pròpia essència i no la imatge de vegades distorsionada que les circumstàncies han acabat creant amb el pas dels anys.

- Descobrir quins entorns, quines actituds i quines professions o activitats són les més recomanables per fer que la nostra vida flueixi d’una forma més harmònica i equilibrada.

- Esbrinar quin és el nostre camí de vida.

- Saber quins són els moments més favorables per a determinades qüestions.

- Obtenir informació sobre compatibilitat amb la parella, amb els socis, etc. i sobre la relació amb els fills i com donar-los suport en el seu desenvolupament.

Quan se’n fa una lectura, s’interpreta la carta pròpiament dita – que és fixa- així com el que s’anomena “pilars de la sort”, consistents en determinades energies que canvien cada deu anys. Tot això es calcula a partir de les dades de naixement de la persona (població, hora, dia, mes i any).

En iniciar-se un nou any, hi ha qui desitja saber quina energia li arriba amb aquest canvi i en sol·licita una revisió anual (el que en astrologia occidental equival, més o menys, a un revolució solar).

El pilar de l’any 2021 correspondrà (i ho dic en futur perquè l’any xinès encara no ha començat) al metall yin i al bou. Depèn del que aquestes dues parts representin per a cadascú podrem fer pronòstics. Així, posem per cas, si el metall és un element favorable, enguany serà més positiu. Caldria, a més, analitzar com es relacionem amb els altres elements presents a la carta.

No és necessari fer aquesta revisió cada any perquè amb la lectura genèrica de la carta de quatre pilars ja hi ha molta informació però és cert que, en determinats moments (per exemple, en els de molts canvis), va bé aprofundir en aquesta eina mil·lenària.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada