Translate

divendres, 16 d’abril del 2021

Feng Shui viscut: Una sala d'estar real

Fa un parell de mesos, la imatge que acompanya aquest article va donar la volta al món i diversos mitjans se’n van fer ressò.

Extreta del compte d’Instagram de la família real (@theroyalfamily), mostra la princesa Anna, acompanyada del seu espòs, l’almirall Sir Tim Lawrence, al sofà de casa seva donant suport a l’equip de rugbi d’Escòcia, ja que n’exerceix de patrona i la pandèmia no li permetia d’assistir-hi en persona.

La sala d’estar real, en tots els sentits de la paraula, va suscitar comentaris oposats entre els seguidors del compte. Mentre hi va haver qui trobava l’habitació acollidora, d’altres opinaven que estava massa atapeïda d’objectes i desendreçada.

Per deformació professional, i deixant de banda els gustos personals, no puc evitar d’observar-la des del punt de vista del fengshui.

Entenc que algú li pugui semblar que aporta calidesa, perquè es veu un espai on s’hi fa vida, lluny de l’asèpsia regnant en salons que es fan servir, posem per cas, per a recepcions oficials. Ara bé, no estaria de més fer-hi una bona repassada i alliberar-la de molts elements.

Ofereix sensació de desordre i, com sempre dic, casa endreçada, ment endreçada. Hi ha piles de papers en diferents zones, també al costat d’on seu la princesa, tot obstruint el sofà. Un bloqueig que potser reflecteix, en no deixar lloc per a ningú més, les ganes de la parella de romandre sols i tranquils. Curiosament, el que no permet la publicació de la fotografia.

I aquest no esdevé l’únic entrebanc. Si mireu la porta d’accés a l’estança, en obrir xoca amb una cadira. També, hi ha un moble entre el televisor i la prestatgeria del racó del fons, els armaris de la qual no es podran obrir fàcilment. Tot això representa obstacles i dificultats.

Per acabar, crida l’atenció com cap dels dos no és a la butaca que queda d’esquena a la porta. Entre d’altres raons, perquè qualsevol persona que hi segui s’hi sentirà incòmoda. Situar-nos d’esquena a un accés sempre farà que la nostra energia es desgasti més i, en conseqüència, ens sentim més fatigats.

Si casa nostra parla de nosaltres, deduïu vosaltres mateixos què ens diu aquesta llar dels seus habitants.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada