Translate

dissabte, 31 de desembre del 2022

Astrologia xinesa: El pilar de l'any 2023

El dia 4 febrer començarà un Nou Any Xinès, el del Conill d’Aigua Yin. Si a l'article anterior analitzava els fets esdevinguts a d’altres anys amb la mateixa energia, avui em centraré en el pilar de l’any en qüestió. Com tots els pilars en astrologia xinesa, consta d’un element a la part superior i d’un dels animals del zodíac xinès a la inferior.

Tanmateix, val a dir que aquesta lectura és molt general ja que aquesta energia no influirà tothom de la mateixa manera. Dependrà de la Carta de 4 Pilars de cadascú. Només apuntar que totes les persones que tinguin un gall o un conill en algun dels seus pilars experimentaran reptes. Segons en quin pilar es trobin, ens indicarà en quina àrea es viuran conflictes o temes a superar:

-       Pilar de l’hora: Fills/Resultats de les nostres accions

-       Pilar del dia: Parella

-       Pilar del mes: Feina

-       Pilar de l’any: Autoritat/Justícia

El 2023 porta Aigua Yin a dalt. Sempre que aquest element fa la seva aparició, hi ha recessió.

A baix es troba el Conill, regit per la fusta. La paraula clau que el defineix és la compassió, la cura dels qui ho necessiten, dels qui estan malalts. També té a veure amb l’art i l’artesania, la intuïció i la diplomàcia.

La relació entre l’aigua i la fusta resulta harmònica, ja que la primera rega i nodreix la segona. Així, la fusta esdevé forta i, tot i que hi pot haver enuig, l’energia de l’any facilitarà la creativitat i la vocació de servei al proïsme.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada