Translate

divendres, 19 de maig del 2023

Més enllà del Feng Shui: Txacres transpersonals

La setmana passada parlava dels txacres secundaris que, malgrat que se’n compten més de vint, no es coneixen tant com els set principals.

Tots ells són, d’acord amb l’antiga doctrina vèdica, com una mena de válvules que reparteixen l’energia vital per tot el nostre organisme.

El cas és que encara n’hi ha més. Es tracta dels anomenats “transpersonals” que no s’ubiquen al cos sinó a l’aura, un camp d’energia de diferents capes que envolta el cos.

Un d’ells és el txacra estrella de la terra, que es troba aproximadament a 15 cm. per sota de la planta dels peus i que ens arrela a la Terra. Quan caminem es connecta, a través de les terminacions nervioses que hi ha a les plantes dels peus, amb els txacres que són al cos i els fa d’àncora.

Si es troba equilibrat ens trobem en pau i en comunió amb la natura. Una manera d’activar-lo és anar descalços sobre terra o  sorra i meditar a l’aire lliure. Es diu que és de color fosc i que, quan s’activa, esdevé de color magenta.

Un altre txacra transpersonal és l’anomenat ”porta estelar”, de color blanc, que es troba a uns 30 cm. sobre el nostre cap i que fa de punt de connexió amb l’Univers i les realitats superiors.

El txacra estrella de l’ànima, de color préssec cap a rosat, és 15 cm. damunt del cap i actua d’enllaç entre els cossos subtils i el cos físic.

El txacra causal se situa 10 cm. darrere del cap i transmet als nostres pensaments les energies que provenen dels txacres porta estelar i estrella de l’ànima. Perquè això passi cal haver activat el txacra estrella de la terra.

Hi ha qui diu que es pot alleujar el dolor i el patiment si es té cura dels txacres. La meditació és una forma de fer-ho.

 fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada