Translate

dimarts, 7 de febrer del 2017

Feng Shui viscut: No us castigueu

Ahir vaig penjar aquesta imatge a les xarxes i, sobre ella, es van fer comentaris molt encertats. Tant, que gairebé ho deien tot, que ve a ser més o menys això:

1. "Càstig"

Algú apuntava a la sensació d'estar castigat de cara a la paret i, efectivament, així és. Tècnicament, podríem dir que hi manca una bona tortuga (esquena protegida) així com l'au fènix (vistes), segons la teoria dels 5 animals, que he comentat moltes vegades però que trobareu explicada en aquest enllaç.

Si seguim amb la teoria dels 5 animals, també hi mancarien el tigre i el drac. En aquest cas, consistirien en posar braços a la cadira.

Sigui com sigus, resultarà difícil rendir bé en aquesta posició, amb l'esquena exposada i sense veure qui pugui venir. Per treballar i estudiar és important situar-nos en un espai sa, amb bones energies (a determinar d'un bon estudi de Feng Shui Tradicional) i ben orientats.

En aquest enllaç, trobareu com pot un consultor de Feng Shui ajudar a un mal estudiant.

2. Fletxes enverinades

En Feng Shui, s'entén per "fletxa enverinada" tota aquella energia que resulta desfavorable. En aquest sentit, els prestatges damunt del cap (a sobre, amb quadres sense penjar, que semblen poder caure en qualsevol moment) i les cantonades dels prestatges apuntant cap a qui en aquest espai. Qui s'hi podria sentir còmode?

3. Coses pendents

Com sempre dic, al Feng Shui hi conflueixen una mica d'art, una mica de ciència, una mica de seny i una mica de simbologia. Aquesta darrera ens diu que els quadres estan fet per ser penjats i que els quadres sense penjar representen coses pendents. Si voleu modificar la vostra vida, es pot començar per modificar el nostre entorn. Com deia Winston Churchill: "Nosaltres donem forma als edificis i els els edificis ens donen forma a nosaltres". Gran veritat.

I recordeu no perquè un espai sigui bonic ha de tenir bon Feng Shui. La bellesa és necessària però no ho és tot...

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada