Translate

divendres, 12 de juny del 2020

Feng Shui: El pes de les herències


A l'article anterior parlo de quines coses, segons el fengshui, no hauríem de tenir mai a casa. Sense assenyalar cap objecte en concret, vaig posar l’atenció en els aspectes simbòlics, a voltes ben subjectius, i en l’ordre i la neteja.

Avui vull fer incís en les pertinences que han estat d’altres persones, ja que n’acumulen l’energia. Això que pot semblar tan estrany i esotèric ens resultarà més familiar si pensem que moltes vegades valorem les persones en funció de si desprenen o no una bona energia.

Es tracta de quelcom subtil, que no es veu però que es nota. És més, cada vegada que ens amoïnem, que ens enfadem, que envegem, que ens trobem malament, que ens posem tristos o que tenim por generem una energia densa, de baixa vibració, que no resulta gens favorable. No em refereixo ni a res paranormal sinó a un fet més normal del que sembla.

Imagineu, doncs, alguna cosa que hagi estat d’algú, com ara un anell, i que l’hagi fet servir durant molt de temps. Al llarg dels anys, aquesta joia s’haurà impregnat de moltes de les emocions negatives que la seva propietària ha anat experimentant, encara que aquesta fos una bellíssima persona. Es recomana fer-ne una bona neteja energètica. Hi ha moltes maneres de dur-la a terme.

Si es tracta de mobles antics, a banda de buidar-los i treure’n la pols a fons (per exemple, amb un drap humitejat amb aigua amb la qual s’han barrejat unes gotes d’amoníac), sempre va bé cremar herbes i que el fum hi arribi bé. Es pot fer servir romaní o d’altres barreges més específiques.

Exposar a la intempèrie allò que es vulgui netejar, de manera que prengui tant el sol com la lluna, és un altre recurs; per exemple, en el cas dels miralls. L’encens també esdevé una aposta segura.

Així és que els estris que s’hereden, a més del seu valor econòmic i sentimental, també afegeixen un pes que cal tenir en compte.

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada