Translate

divendres, 17 de setembre del 2021

Feng Shui: Les energies al darrere d'una porta

Diuen que les persones donen forma als edificis i que, després, els edificis donen forma a les persones. Els consultors de fengshui ho sabem del cert, perquè ho comprovem sovint. Cada habitatge compta amb un patró energètic que condiciona moltes de les experiències que viuran els seus ocupants. Només amb una bona harmonització és possible d’anul·lar les menys favorables.

Si ens hi fixem prou, tots coneixem algú a qui una mudança ha portat grans canvis en la vida personal i, fins i tot, professional. Per exemple, hi ha casos de parelles que, després d’una convivència pacífica d’anys, es casen i, al cap d’uns mesos, per a sorpresa de tothom, es divorcien. No hi solem parar atenció, però, moltes vegades el casament coincideix amb un canvi de pis.

Fa unes setmanes vaig veure una pel·lícula documental molt recomanable: “Amy (La chica detrás del nombre)”, sobre la cantant anglesa Amy Winehouse, morta l’any 2011, amb 27 anys, a causa d’una aturada cardíaca, resultat de les seves addiccions a l’alcohol i altres drogues i de problemes de salut deguts a la seva bulímia.

Dirigit per Asif Kapadia el 2015, ha rebut nombrosos premis en la categoria de documental; entre d’altres, un Oscar i un Bafta. A partir d’entrevistes a les persones que la coneixien de prop, retalls de videos domèstics i filmacions d’actuacions explica com Winehouse, guanyadora de 6 premis Grammy, es va veure, quan encara era petita, molt afectada pel divorci dels seus pares i com, al llarg del temps, diverses circumstàncies la van conduir al seu tràgic destí.

Una de les entrevistades és una de les seves millors amigues i, en un moment donat, afirma que “des que se’n va anar viure al seu nou pis al barri de Candem, va començar tot”, tot referint-se al procés de decadència que va desembocar en el seu trist final. I em va fer pensar en com d’interessant seria poder fer-hi un estudi per descobrir quines energies l’esperaven, al darrere de la seva porta d’entrada.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada