Translate

dimecres, 17 de juliol del 2024

Feng Shui viscut: 6 aspectes a millorar en una casa oberta i compacta

 

Aquest habitatge demostra que no necessàriament un disseny bonic gaudeix d'un bon fengshui només pel fet de ser bell.

S'hi poden observar, sense dur a terme una anàlisi profunda, alguns aspectes a millorar:

- Al dormitori, al nivell superior, només aïllat amb un element que és transparent, els seus ocupants perdran la seva energia. Això es traduirà en un mal descans i també podrà repercutir en l'economia i en les relacions.

- Les relacions entre els seus ocupants també es veurà afectada pel fet de comptar amb grups de tres (tres coixins, tres làmpades bola), ja que aquesta simbologia reflecteix que una tercera persona s'interposarà entre ells o perjudicarà la seva bona entesa.

- A més, el dormitori es troba completament exposat al saló, una zona on rebre visites, i això representa exposar la pròpia intimitat i la pròpia energia a elements externs, la qual cosa potencia encara més el comentat en els dos punts anteriors.

- Les escales, tot i ser molt sòlides, semblen no tenir barana completa, la qual cosa influirà en la seguretat personal i l'estabilitat dels habitants d'aquest espai.

- Al quadre que es veu al fons s'hi endevina mig rostre una mica inquietant. S'aconsellaria un quadre amb una simbologia més positiva.

- L'espai de treball és al dormitori. D'una part es recomana no barrejar feina/estudi i descans. De l'altra, es troba literalment, a la vora del precipici. A més de perdre energia, caldria reflexionar sobre aquesta simbologia.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada