Translate

divendres, 12 de juliol del 2024

Més enllà del Feng Shui: Una activitat estiuenca

L’estiu, malgrat les tasques obligades quan no som de vacances, ens força a afluixar el ritme i a prendre’ns les coses amb més calma. Meditar és una activitat adient per a aquesta època de l’any. Si ja la practiqueu, no la deixeu. Si no, us animo a aprofitar els mesos de juliol i agost per iniciar-vos-hi.

Primer de tot, però, deixem trenquem un parell de tabús. Meditar no és deixar la ment en blanc ni no bellugar-se gens. Ans al contrari, és prendre consciència dels nostres pensaments en el moment present i permet rectificar la nostra posició si ens sentim incòmodes o si ens cal rascar-nos. L’important és mantenir sempre l’esquena ben recta i els ulls tancats o aclucats.

La meditació us aportarà, entre altres, aquests beneficis:

- Us dedicareu un espai exclusiu.

- Gaudireu d’alguns minuts de pau i silenci, de benestar i de pau interior.

- Treballareu la imaginació.

- Tres minuts de pràctica equilibraran el vostre camp electromagnètic i onze milloraran el funcionament del vostre sistema glandular.

Penseu que, especialment en aquesta època, podeu realitzar aquesta activitat en família o en companyia dels vostres companys de viatge i a l’aire lliure, en contacte amb la natura. Tingueu en compte, també, que podeu practicar-la al llit, en despertar-vos i abans de llevar-vos o mentre us desplaceu, si aneu de copilot o en tren, en avió, etcètera.

Només us calen cinc minuts per aturar-vos, seure amb l’esquena recta, posar l’atenció a la vostra respiració i veure com els pensaments passen per la vostra ment com núvols empesos pel vent o bombolles de sabó que exploten i desapareixen. La vostra salut física i mental ho agrairà.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada