Translate

divendres, 21 de setembre del 2018

Feng Shui viscut: Arrecerem-nos

Què us diria com a assessora de Fengshui si aquesta escala i aquesta sala d'estar fossin a casa vostra?

Primer de tot, us recomanaria una altra mena d'escala, que substituís les làmines de què està formada per grans més consistents. Es tractaria d'oferir una imatge de més estabilitat i solidesa.

D'escales, n'he parlat en d'altres articles i podeu ampliar una mica aquesta informació fent clic aquí.

D'altra part, fixeu-vos en el sofà que dóna l'esquena a l'escala, a un lloc de pas. Sempre és millor seure amb l'esquena arrecerada, sense que ningú ens pugui sorprendre pel darrere. Per fer-ho fàcil, penseu que la part més primitiva del nostre cervell es troba en alerta quan ens trobem en aquesta posició, encara que no en siguem conscients.

D'aquest tema, també n'he escrit en d'altres ocasions. Podeu ampliar una mica aquesta informació fent clic aquí.

Un altre aspecte que us faria notar és que en Fengshui s'aconsella que els sostres sigui més clars. Podeu ampliar aquesta informació fent clic aquí.

Aquestes són algunes de les correccions que us proposaria per millorar el Fengshui d'aquest espai atenent a l'Escola de la Forma o Paisatge, un dels vessants del Fengshui Tradicional. Caldria, però, fer una anàlisi aprofundida amb alguna Escola de la Brúixola (com la de les Estrelles Volants), que fa càlculs personalitzats a partir de determinades dades i mesures, per saber si les formes, els colors, els materials, els usos, etcètera són adequats o no.

Sempre es tracta d'harmonitzar l'energia de l'entorn per tal que aquesta sigui favorable per als seus habitants.

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada