Translate

dimecres, 30 de gener del 2019

Feng Shui viscut: Fer lloc per a dos

El Fengshui és alhora "art" i ciència (per fer-ne un estudi aprofundit cal fer força càlculs). En la part més "artística", per dir-ho d'alguna manera, sempre cal tenir en compte la simbologia.

Si aquestes habitacions corresponen a persones adultes, tant si aquestes persones ja tenen company/a sentimental com si no, el cas és que no hi ha lloc per a aquest/a (en una de les imatges no es pot accedir al llit per les dues bandes) i la igualtat de condicions no hi està reflectida (caldria un bon accés al llit per a totes dues persones, dues tauletes, dos llums...) Això és indispensable en un dormitori de parella: fer lloc per a tots dos. Si voleu llegir més sobre Fengshui i parella, feu clic aquí.


D'altra part, s'hi observa un cert desordre i una acumulació excessiva d'elements decoratius. I cal recordar que, abans d'aplicar Fengshui, esdevé fonamental netejar, endreçar i fer el buit (desprendre's de tot allò que no és necessari o, com diria la Marie Kondo, de tot allò que no ens fa feliços). En aquest cas, tractant-se de dormitoris, aquestes qüestions encara resulten més indispensables per garantir un bon descans.

Un altre aspecte a esmenar és la presencia d'elements pendents de penjar (quadres, mirall...) i d'entrebancs. D'això en parlava al darrer post sobre Fengshui pràctic. El podeu consultar fent clic aquí

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada