Translate

dimecres, 2 de gener del 2019

Més enllà del Feng Shui: Regalem-nos un ambient sa


Sabeu que la malaltita anomenada Sensibilitat Química Múltiple (SQM) afecta el 15% de la població mundial?

Aquesta consisteix en manifestar uns mecanismes de defensa de l’organisme excessius davant d’agents externs tals com productes químics o d’altres.

Els seus símptomes són molt diversos i varien segons les persones. Aquests en són alguns: mal de cap, fatiga, arrítmia, insomni, dolors, gola irritada, hipertensió o hipotensió, hipotiroidisme, pèrdua de visió o d’oïda i intolerància alimentària.

Aquesta reacció extrema acaba convertint-se en una patologia crònica que només se suavitza en acabar l’exposició als materials contaminants. Per tant, una bona higiene ambiental resulta ser la millor mesura:

-         Garantint una bona ventilació.
-         Controlant la temperatura i la humitat.
-         Protegint contra la contaminació electromagnètica.
-         Utilitzant materials no tòxics en ambients interiors.
-         Fent servir productes de neteja no tóxics.

Pel que fa a aquest darrer punt, recomanar-vos un llibre recent escrit per Suzanne Powell. Es diu “¡Cambia ya!” (editorial Sirio) i ofereix consells i trucs per preservar la nostra vida diària allunyada de determinats ingredients presents en molts cosmètics, sabons, productes de neteja, detergents i suavitzants, etc.  

Lectures a banda, recordeu què feien servir per netejar les nostres àvies. Amb bicarbonat, llimona i vinagre obraven meravelles. També, tingueu present que hi ha moltes plantes que, segons un estudi de la NASA fet l’any 1989, ajuden a netejar l’aire de tòxics. Entre elles, el potus, la sanseviera, el ficus, l’anthurium, la gerbera, l’heura, les cintes, les azalees, l’heura, la schefflera i els crisantems. Qualsevol d’elles, doncs, pot esdevenir un obsequi de Reis amb molt bones intencions.

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada