Translate

divendres, 15 de març del 2019

Feng Shui: Per sempre més


Tot fent de consultora de fengshui, de tant en tant em trobo amb persones realment molt interessades en aquesta disciplina que, amb tota la bona voluntat del món, han cercat informació pel seu compte, han comprat llibres i han llegit tot el que han trobat i més. Dit això, jo també vaig començar així quan aquest tema em va començar a despertar el cuquet...

I no sé què és més complicat a l’hora d’intentar assessorar, si algú que no hi acaba de “creure” (tot i que no és que s’hi hagi de creure, sinó que s’ha de provar) o algú “hiperdesinformat”, perquè ja us avanço que, en el fengshui com en d’altres temes, empapar-se de tot el que corre per Internet i de tot el que se n’ha publicat, sense cap mena de filtre, és una mica perillós.

El perquè és molt senzill. D’entrada, hi ha diverses escoles. M’agrada comparar un estudi de fengshui amb el fet de pelar una ceba. Segons quina escola es treballi, se’n treuan més o menys capes, perquè el nivell d’aprofundiment varia. Per exemple, l’escola de les estrelles volants és l’única que, en analitzar les energies presents en un espai, té en compte els cicles de temps. Si fem una assessoria seguint aquesta escola, no cal que ens entretinguem a treballar-ne una altra que no arriba tan al fons de la qüestió.

Dit això, que tingui en compte els cicles de temps no significa que el patró energètic d’un habitatge vagi variant al llarg dels anys si no hi ha cap intervenció arquitectònica de molta envergadura. El que vol dir és que té en compte el moment en el qual una casa va néixer; és a dir, en quin moment va estar a punt per ésser habitada. També, que la naturalesa de determinades energies varia d’una forma concreta amb el pas dels anys. Tanmateix, tot això, ja es contempla en el moment de fer una valoració des del punt de vista del fengshui. Per tant, si encarregueu un estudi de fengshui per a la vostra casa, la vostra empresa o el vostre negoci valdrà per sempre més.


fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada