Translate

dimecres, 27 de març del 2019

Feng Shui viscut: Casa caòtica, ment caòtica

Avui parlo d'una imatge que vaig proposar ahir a les xarxes socials per ser comentada des del punt de vista del fengshui. Hi ha hagut comentaris molt encertats. Gràcies per totes les aportacions rebudes.

La Laura deia "Aquest prestatge a la zona del cap... mal rotllo, no? Dormir al sofà tampoc no és el millor lloc (...) Desordre en general". I la Dolors afegia "Tant el prestatge com el quadre sense penjar no són adequats segons el fengshui".

Tot això és encertat.

1. Desordre. Aquesta decoració transmet una sensació de caos. De la mateixa manera que sempre dic que  una casa endreçada equival a un cap endreçat, també es pot afirmar que un entorn caòtic alimenta una ment caòtica.

2. Dormir sota prestatges o elements de pes damunt la zona del cap mai no ens deixarà descansar igual de bé que si no hi fossin. 

3. Efectivament, els quadres sense penjar no resulten adequats en fengshui perquè reflecteixen temes pendents. I la simbologia retroalimenta la nostra vida. Encara són menys recomanables si són a punt de caure damunt nostre mentre dormim...

4. I un últim apunt. Les plantes que pengen excessivament o punxegudes no són ben vistes segons fengshui. Les primeres perquè baixen l'energia. Les segones perquè equivalen al que s'anomena "fletxas enverinades".

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada