Translate

dimarts, 23 de juliol del 2019

Feng Shui: Estiu reparador


A l’estiu, la calor i el cansament acumulat al llarg del curs ens obliguen a afluixar el ritme, a cercar moments per a nosaltres mateixos/es, a descansar i a gaudir de petits plaers com una posta de sol, un sopar amb els amics, una tarda a la piscina, un refresc a l’ombra o un passeig a la vora del mar.

A l’estiu, solem disposar de més espai, temporal i mental, per a la reflexió, per revisar el nostre camí i per pensar per on volem seguir.

A l’estiu, convé carregar piles per afrontar els nous reptes que vindran.

Ja fa uns anys vaig iniciar el projecte Escola del Benestar, amb propostes diverses. des del Grup de Meditació fins a tallers de Fengshui breus i molt pràctics fins al Curs Professional de Fengshui presencial o a distància.

El coneixement d’aquesta i d’altres disciplines ens ajuda a estar amb harmonia amb nosaltres mateixos/es i amb l’entorn.

Si aquest és un dels teus nous propòsits, i alguna de les meves propostes t’interessen, posa’t en contacte amb mi escrivint a fengshui@montsemilian.com o trucant al telèfon 645 13 69 97 per ampliar la informació. T’atendré amb molt de gust-


Grup de meditació
S'adreça tant a persones que no la practiquen habitualment, per tal que en puguin aprendre i aprofundir-hi de forma gradual, com a persones que ja hi estan avesades. Es treballen diverses formes de meditació així com treballs interns i s’adapta a les necessitats dels/les assistents.

Tallers de Fengshui
2 hores de durada. Programa a determinar.

Curs de Fengshui Professional
Engeguem una nova edició al setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada