Translate

dimarts, 4 de febrer del 2020

Astrologia xinesa: L'any de la rateta d'or

Acaba de començar l'any nou solar xinès. 

Cal tenir en compte que, a la Xina, es fan servir dos calendaris: el de la lluna –que és el que coincideix amb la celebració popular- i el del sol –que encetem avui-. Els qui treballem amb la metafísica xinesa (4 Pilars, Feng Shui...) utilitzem, especialment, aquest darrer.

Fer prediccions que serveixin per a totes les persones és impossible perquè les energies que arriben amb aquest nou cicle influiran de manera diferent segons quina sigui la composició de la carta de 4 pilars de cadascú. Aquesta equival a una carta astral feta segons l’astrologia xinesa i es calcula a partir de les dades de naixement, que es tradueixen en un pilar per a l'hora, un per al dia, un per al mes i un per a l'any.

Cada any també correspon a un pilar. El del 2020 es composa de metall yang i de la rata.

Si bé no es poden oferir pronòstics generals, sí que es poden apuntar alguns trets molt genèrics:

- La rata representa l'inici del cicle dels 12 animals del zodíac xinès i presagia nous inicis i renovació.

- Els elements presents en aquest pilar no es troben en conflicte, ja que el metall genera aigua en el cicle dels 5 elements. Això ens portarà un any amb més harmonia que l'any anterior.

Pel que fa a l’economia, serà un any en què es viurà certa recessió causada, sobretot, per la por de moltes persones, por que probablement es manifestarà també en d'altres àmbits. 

- El predomini de l'aigua farà que la majoria dels desastres que es viuran tindran a veure amb aquest element (tempestes, desbordament de les aigües, esllavissaments de terra a causa de les pluges...)

- Aquesta gran presència d'aigua provocarà, també, que es vegin afavorides les indústries que es relacionen amb aquest elementTot el que fa referència al mar -mariners, pescadors, creuers...-, proveïdors d'aigua, aigües residuals, bugaderies, conservació en fred, neteja, comunicació, turisme, transport, empreses de mudances, mestres, oradors, lingüistes, periodistes, comerç, terapeutes i cantants.

- Continuarà i augmentarà la tendència que fa que surtin a la llum secrets i escàndols amagats durant molt de temps, a tots els nivells.

- Totes les persones que tinguin algun cavall a la seva carta de 4 pilars, viuran un any de reptes. En quin àmbit de la vida els experimentaran tindrà a veure amb el lloc que ocupi aquest cavall en la seva carta. Per exemple, si és al pilar del dia, seran relatius a la parella; si és al del mes, es relacionaran amb la feina; i, si es troba al de l'any, amb lleis, burocràcia, autoritat...

Si desitgeu un pronòstic personalitzat, podeu sol·licitar la vostra carta de 4 pilars escrivint a fengshui@montsemilian.com. 

I, si ja disposeu de la vostra carta de 4 pilars, podeu solicitar-ne la revisió anual per veure què suposarà per a vosaltres aquest nou any.

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada