Translate

divendres, 5 de novembre del 2021

Astrologia xinesa: Sou fidels a la vostra essència?

Aquest article podria començar com un acudit d’aquells que diuen: en què s’assemblen en Jack Skellington, alguns corrents filosòfics i una carta astral?

Tot va començar el cap de setmana passat, en el marc de la celebració de la festivitat de Tots Sants, quan vaig tornar a veure Malson abans de Nadal, un excel·lent film d’animació dirigit per Henry Selik. En ella, el protagonista, l’esmentat Jack, rei del món de Halloween, se sent una mica avorrit del seu paper fins que descobreix el món del Nadal i els contrastos que representa respecte del que està acostumat. En lloc de l’entorn fosc i sinistre en què viu, es troba amb la llum, els colors i l’alegria de les celebracions nadalenques. Així és que, amb molta il·lusió, convenç els seus veïns d’organitzar el Nadal. Si heu vist la pel·lícula, sabreu que aquest propòsit acaba resultant un desastre.

En el fons, ens parla d’un individu que s’aparta de la seva pròpia naturalesa i dels problemes que això li comporta, que, al final, el duen a redescobrir qui és en veritat i quina és la seva missió.

Molts són els pensadors que ens han recomanat de deixar fluir el que som: per exemple, des del pensament taoista.

Sense anar més lluny, quan calculo i interpreto una Carta de 4 Pilars, carta astral feta segons els principis de l’astrologia xinesa, el que s’acaba definint és la pròpia essència del consultant, les qualitats de la seva ànima. En la mesura que en sigui conscient i s’hi adapti, la vida li resultarà menys complicada.

A l’existència hi ha entrebancs i sofriment, però no necessàriament tant com ens han volgut fer creure. Malgrat el que a alguns els interessi vendre’ns, no hem vingut a patir. Si ens alineem amb el nostre full de ruta, el món és una mica més planer.

fengshui@montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada