Translate

divendres, 4 de febrer del 2022

Feng Shui: El fengshui de l'Any Nou Xinès (2)


Ahir, dijous 3 de febrer, a les 20:51 hores, vam donar la benvinguda a l’any del Tigre d’Aigua Yang i, amb ell, a noves energies a tots els espais (llars, negocis, comerços), Es tracta de les anomenades estrelles anuals.

A l’article de la setmana passada parlava de les estrelles 2 i 5, que es recomana curar sempre. Avui us en faré cinc cèntims de la resta.

L’estrella 1 enguany és al sector Nord (N) de tots els mapes. És de bona naturalesa i no cal fer res.

Pel que fa a les estrelles 3 i 7, que se situen als sectors Est (E) i Oest (O) respectivament, si coincideixen amb el sector on hi ha accés a l’habitatge, cal anar amb compte amb els robatoris. La 7 també pot provocar operacions quirúrgiques, ja que sempre fa que sorgeixin problemes per, després, solucionar-los. L’estrella 3 es pot curar amb una mica d’element foc (colors vermell, taronja, rosa, formes punxegudes: estrella, piràmide, etc.) i la 7, amb una mica d’element aigua (colors blau o negre).

L’estrella 4 es troba al sector Sud-Est (SE). Si coincideix amb la façana, vigileu la coqueteria. Si aquesta porta problemes, es pot curar amb una mica d’element foc, com l’estrella 3.

L’estrella 8 arriba al sector Nord-Est (NE) i contribuirà a millorar-lo. No és precís fer-hi res.

L’estrella 9 també és de molt bona naturalesa. Enguany serà al sector S. Es recomana posar-hi algunes flors o plantes.

I, per acabar, una curiositat. Si voleu saber com seran per a vosaltres els anys a venir, heu de tenir en compte que cada mes té un pilar i que, enguany, cada pilar mensual porta l’energia d’un any concret. Així, el gener ha estat l’equivalent del 2o21; el febrer, correspondrà al 2022; el març, al 2023; i així successivament fins al desembre, que serà com el 2032.

Si em voleu plantejar algun dubte al respecte, em podeu escriure a fengshui@montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada