Translate

divendres, 25 de novembre del 2022

Feng Shui: De cuines i banys

La millor manera d’aplicar fengshui és començar a tenir-lo en compte abans de construir o de fer reformes. Per sort, he pogut treballar així en algunes ocasions.

Això permet intervenir en aspectes difícils de modificar quan l’habitatge ja es troba finalitzat. Em refereixo, per exemple, a coses com els usos dels espais, la col·locació de portes i finestres i d’altres elements, etc.

Si parlem de cuines i banys, el primer que cal dir és que les seves energies són oposades. Mentre que l’espai en què es cuina vehicula la nutrició, el lavabo esdevé el lloc on descarreguem l’energia que ja no serveix. Aquesta idea és la que aconsella que la porta del bany sempre estigui tancada i la tapa de l’inodor, abaixada.

En un dels meus assessoraments, la meva client treballava a casa, on atenia persones. En entrar al seu pis, per arribar al seu despatx es passava per davant de la porta del bany, que sempre era oberta. D’aquesta manera, l’atenció/l’energia dels seus clients anava cap a dins del lavabo.

Cal recordar que un principi bàsic del fengshui diu que “cap a on va l’atenció, va l’energia”. En aquella ocasió, un dels meus consells va ser que mantingués sempre aquella porta tancada. Al cap d’uns dies em va confirmar que, després de fer-ho, havia notat un augment en la seva activitat professional.

Altres punts a tenir en compte:

- Les portes de cuina i del bany mai no han d’estar alineades per tal de no barrejar les seves energies contraposades.

- La zona on cuinem no ha de coincidir paret per paret amb l’inodor. Tampoc resulta favorable que els baixants del lavabo siguin en una zona propera a l’espai de treball de la cuina.

Si heu de triar habitatge o reformar el vostre, us convido a tenir en compte aquestes recomanacions que ajuden a viure amb més i millor energia.

Trobareu més consells per al bany en aquest  article.

I més consell per a la cuina, en aquest altre.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada