Translate

dissabte, 18 de març del 2023

Feng Shui i fenòmens paranormals

Hi ha persones que associen el fengshui a la capacitat de detectar i solucionar els fenòmens paranormals. I tot sovint sento decebre’ls, perquè alguna vegada hi ha qui m’ha demanat que intervingués en algun cas i li he hagut d’explicar que aquesta no és l’área de coneixement pròpia del fengshui sinó de la parapsicologia.

Si bé és cert que el fengshui treballa amb energia, s’ha d’entendre aquesta com l’energia vital, subtil i invisible, que ens envolta i ens condiciona més del que sembla. Quan vivim en un entorn on n’hi ha de favorable tota la nostra vida millora. Justament el fengshui s’ocupa que així sigui.

També passa que, en analitzar una llar amb un estudi aprofundit i acurat de fengshui, de vegades es pot entreveure que en determinats espais serà més fàcil que es produeixin fenòmens paranormals i es poden prendre mesures per evitar-los.

Per un estudi aprofundit s’entén un assessorament personalitzat de fengshui tradicional o clàssic en què es calcula la naturalesa de les energies presents a cadascun dels diferents sectors direccionals de l’espai en qüestió. Per fer-ho es parteix de dues dades bàsiques: la data de naixement de l’habitatge i els graus exactes de l’orientació cardinal de la seva façana.

Fengshui a banda, un apunt. La majoria, que no tots, dels successos inexplicables (segons els coneixements científics) que s’esdevenen són causats de forma inconscient per algun dels seus habitants.

Almenys això és el que sostenen els membres experts del Grupo Hepta (grupohepta.com), un equip format per professionals de diferents disciplines que es dedica a la investigació dels fenòmens paranormals des del 1987. Va ser fundat pel religiós José María Pilón i treballa de forma altruista.

De tota manera, com va escriure Charles Dickens, “tota família d’importància té dret a un fantasma”.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada