Translate

dijous, 12 de juliol del 2018

Feng Shui personal: La llei del reflex



Avui m’agradaria parlar de la llei que dóna títol a l’article d’avui, segons la qual la Terra esdevé un lloc tan màgic per aprendre que, tant tot el que veiem, com cadascuna de les persones i de les situacions que coneixem, correspon a un reflex de nosaltres mateixos.

Així, l’Univers ens fa de mirall per tal que poguem observar i modificar allò que calgui.

Es diu que com més ens molesta una característica d’algú, més està la nostra ànima intentant reclamar la nostra atenció envers aquest reflex, que parla de nosaltres.

Per tant, allò que ens agrada o ens fa sentir còmodes d’alguna persona equival justament al que ens plau de nosaltres mateixos.

Tot sovint, davant un reflex poc agradable es mira de canviar-lo o, el que és igual, es prova de transformar els altres. El cas, però, és que, mentre la modificació no es fa sobre el reflectit; és a dir, sobre un mateix, la imatge del mirall no varia.

Feu l’exercici següent. Penseu en algú que tingui alguna qualitat que us molesti sobremanera i reflexioneu sobre què us diu de vosaltres mateixos. Tindreu un bon punt de partida per continuar el camí de la vostra evolució personal.

En propers posts, em proposo explicar algunes d’aquestes lleis espirituals; sense cap mena de dubte, eines de millora.

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada