Translate

divendres, 2 de juliol del 2021

Feng Shui: Per què serveix una "bola de fengshui"?


De tant en tant, algú em demana on penjar el que s’anomena “bola de fengshui”, que consisteix en un objecte de cristall tallat a facetes, com el de la imatge que acompanya aquest article.

S’aconsella penjar-les a les finestres o als balcons de manera que captin els rajos del sol; a la zona est, si volem atrapar la claror del matí, i a l’oest, per capturar la de la tarda.

L’efecte que es produeix resulta bonic i màgic, ja que aquests artefactes descomponen la llum blanca tot amarant l’estança en qüestió dels colors de l’arc de Sant Martí.

Tot i que no són imprescindibles, esdevenen una forma d’omplir un espai de bona energia. Per això, cal triar els que siguin clars i lluents.

Hi ha mestres que aconsellen la seva ubicació tant als racons més morts de la casa, per activar-los, com als llocs relacionats amb l’estudi i la professió. Si treballeu per compte propi, us recomano que en col·loqueu un, ben net, a la vora del telèfon a través del qual us arriben els encàrrecs o, si sou amos d’una botiga, al costat de la caixa.

Fins aquí la seva funció i on posar-los. En algunes publicacions es diu que se n’ha d’instal·lar un a cada habitació, cosa que no és certa. En d’altres, que n’hi ha d’haver a l’entrada i, tanmateix, no és necessari. Cal anar molt en compte amb els consells de fengshui que es troben escampats arreu. Com passa amb informació sobre altres temes, molts d’ells estan escrits per persones sense formació a partir de fonts poc fiables.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada