Translate

divendres, 30 de juliol del 2021

Feng Shui: Un vestit a mida


Per harmonitzar amb fengshui tan sols una part d’un habitatge, cal analitzar-ne la totalitat?

La resposta és sí, si es desitja treballar segons l’escola Tradicional o Clàssica.

Amb més de 3.000 anys d’antiguitat, consisteix a traçar, de manera exacta i des del centre de gravetat del plànol, els vuit sectors direccionals i a calcular, a partir de dades específiques (graus d’orientació de la façana i data de naixement de la construcció), les energies presents a cadascuna d’aquestes porcions. Llur anàlisi permet esbrinar quins aspectes favorables o desfavorables ofereixen i què fer-hi per tal que aquests últims no es manifestin.

És ben bé com fer un vestit a mida, que té en compte característiques personals i intransferibles. De totes les modalitats de fengshui, aquesta és la que utilitza la brúixola amb més precisió i l’única que té en compte els canvis que experimentarà, al llarg del temps, l’energia present en una casa.

Dit això, si algú em demana que només vol aplicar fengshui en un dormitori, posem per cas, caldrà, primer, treballar sobre tot el mapa per arribar a saber quines energies hi ha en aquesta estança i quines cures convé proposar.

A banda de les genèriques, que serviran per a qualsevol habitació on es dormi, hi haurà les concretes, que permetran, entre d’altres coses, triar les formes i els colors més adequats.

Si bé només amb l’observació, un consultor de fengshui pot començar a fer recomanacions, existeix, doncs, una part més subtil que requereix fer una mica de números per arribar a saber què cal fer perquè un espai disposi de bon fengshui. Amb la bellesa no n’hi ha prou. Cal fer visible l’invisible.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada