Translate

dissabte, 16 d’abril del 2022

Feng Shui personal: La professió

Tot i que el fengshui intervé tan sols en l'harmonització de l'energia de l'entorn, val a dir que l'actuació de la persona esdevé cabdal ja que convé que un i altra vagin en la mateixa direcció. Ment, emoció i acció han d’anar alineades per tal que l’ànima s’expressi.

Una de les àrees a tenir en compte és la relativa a la professió. De vegades no és tan important fer el que hom s’estima sinó en estimar el que es fa. Estem en equilibri quan ens acceptem i sempre cal que cerquem el centre dins nostre. Quan el busquem a fora, ens desestabilitzem.

L’astrologia afirma que tots naixem amb un camí assenyalat i que, sovint tot i que no sempre, fins que no assolim la maduresa, l’entorn -la societat, la família, els educadors- i les circumstàncies ens n’allunyen. En aquest punt, moltes persones inicien el retorn a la senda de la qual es van desviar i d’altres no se n’arriben a adonar mai.

Parlar d’una ruta assenyalada no vol dir que el destí estigui escrit del tot sinó que hi ha una mena de vida que de segur ens resultarà més fàcil i que som lliures de seguir o no. Aquesta orientació es pot llegir en una Carta de 4 Pilars, feta segons els principis de l’astrologia xinesa.

Dit això, no necessàriament el fet de canviar de sender ha de significar variar de professió o de forma de vida. Moltes vegades tan sols suposa modificar-ne l’enfocament.

Per trobar la ruta pròpia cal escoltar el nostre cor sense tenir en compte cap dels condicionants externs. Si desitgeu fer-ho, col·loqueu a casa vostra, en un lloc en què la veieu però dins la intimitat, la fotografia d’un camí bonic i, al costat, una imatge vostra en aquest mateix camí.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada