Translate

divendres, 16 de setembre del 2022

Feng Shui: Colors que són tendència

Segons un prestigiós comerç, fundat l’any 1946, que ven teles, teixits, papers pintats, cortines i catifes, els colors que són tendència a les llars aquest any 2022 són el rosa maquillatge, el terracota i el gris pedra.

Sense cap mena de dubte, el primer es tracta d’un to suau i acollidor. Tanmateix, i des del punt de vista del fengshui, cal tenir present que correspon a l’element foc i que, per tant, resultarà adient allà on aquesta energia sigui necessària per a l’harmonia de l’espai i dels seus habitants. Per tal de determinar-ho resultarà indispensable un estudi aprofundit.

D’altra part, si s’opta per pintar-ne una habitació, una altra norma que cal observar segons la mil·lenària disciplina xinesa és que parets i sostre han d’acolorir-se diferent. I és que els terres simbolitzen la Terra i els sostres, el cel. Per això, aquests han de ser de color més clar que les parets. Un espai amb el sostre més fosc que les parets o que el terra esdevé la representació d’un món a l'inrevés i, per tant, inestable.

Si ens aturem a analitzar el gris pedra, cal tenir en compte que el seu predomini a la decoració afectarà l'estat d'ànim de les persones i repercutirà en la seva salut. S’adscriu a l’element metall i, si se n’abusa, provoca tensió i rigidesa. En un habitatge en què n’hi hagi en excés, les persones sempre estaran més pendents de les obligacions que de cap altra cosa i, en conseqüència, no descansaran gaire.

Modes a banda, és important no confondre les necessitats de color que podem tenir les persones segons com ens sentim en un moment determinat amb el que demana un espai que té les seves pròpies característiques.

Trobareu més informació sobre l'ús dels colors en fengshui en aquest enllaç.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada