Translate

divendres, 2 de setembre del 2022

Feng Shui: Tornem-hi!

El començament d’un nou curs acadèmic marca, de forma inevitable, el reinici de molts aspectes de la vida de força persones. I una etapa que s’enceta sempre provoca el sorgiment de propòsits de millora.

Des del punt de vista del fengshui, us animo a acompanyar-los amb algunes accions: endreçar, netejar i buidar per fer lloc a noves oportunitats; revisar la simbologia que us envolta per tal que sigui afí als vostres desitjos; i representar l’assoliment de les vostres fites.

Pel que fa a això darrer, col·loqueu en un lloc ben visible (a la vostra taula de treball, a la tauleta de nit, a l'espai on us vestiu), l'abans d'aquest objectiu; és a dir, alguna cosa que el representi i, al seu costat, poseu-hi quelcom que simbolitzi el després.

Per damunt de tot, però, heu de confiar en vosaltres, perquè els pensaments creen realitats. L’entorn, l’energia amb la qual treballa el fengshui, tan sols us dona suport.

Algunes cites per reflexionar sobre tot això:

“Un viatge de mil milles comença amb un pas” – Laozi (VII-VI a.C.), filòsof xinès considerat el fundador del taoisme.

“La saviesa de la vida consisteix a eliminar allò que no és essencial” – Lin Yutang (1895-1976), escriptor, filòleg i filòsof xinès i un dels introductors de la filosofia oriental en el món occidental.

“L’home és un infant; el seu poder és el poder de créixer” – Rabindranath Tagore (1861-1941), poeta, músic, pintor i filòsof bengalí.

“Les paraules són vibracions de la natura. Les paraules boniques creen una natura bonica. Les paraules lletges creen una natura lletja. Aquesta és l’arrel de l’Univers” – Masaru Emoto (1943 – 2014), metge japonès que va dedicar gran part de la seva vida a analitzar l’impacte de les paraules i de les energies subtils en l’aigua.

I, sobretot, vigileu bé el que desitgeu, perquè tot sovint esdevé realitat!

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada