Translate

dimecres, 7 de setembre del 2022

Més enllà del Feng Shui: Torna el Grup de Meditació

Enguany fa cinc anys que vaig posar en marxa el Grup de Meditació amb la voluntat d’oferir una eina per al benestar i el creixement personal que complementés la tasca que faig com a consultora de fengshui i astròloga.

Si amb el fengshui treballo el que els mestres xinesos anomenen “la sort de la Terra” i amb l’astrologia xinesa, el que en diuen “la sort de cel”; amb la meditació incideixo en “la sort de la persona”. Al capdavall, aquestes són les tres energies que, segons el taoisme, conformen la vida de l’ésser humà.

Primer de tot, vull donar les gràcies a tothom qui hi ha participat al llarg d’aquests cursos perquè, si no, no hauria estat possible.

Es tracta d’un espai l’objectiu principal del qual és el de viure amb consciència plena per connectar amb la nostra essència.

S’hi treballen diverses formes de meditació així com treballs interns i s’adapta a les necessitats dels/les assistents. Cada sessió es complementa amb una breu part teòrica introductòria, filosòfica o espiritual, que actua de fil conductor de la sessió.

S'adreça tant a persones que no la practiquen habitualment, per tal que en puguin aprendre i aprofundir-hi de forma gradual, com a persones que ja hi estan avesades.

S’hi pot participar de dues maneres diferents:

- Presencialment, els dijous de 19 a 20 hores al Pla de Santa Maria (Alt Camp, Tarragona).

- En diferit: l’àudio de les sessions s’enregistra i s'envia a totes les persones inscrites.

L’aportació és de 5€ per sessió. Es poden abonar en efectiu, per transferència bancària o per Bizum.

T'hi pots inscriure (o demanar més informació) mitjançant correu a fengshui@montsemilian.com o missatge de WhatsApp al telèfon 645 13 69 97.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada