Translate

divendres, 20 de gener del 2017

Feng Shui viscut: Un dormitori de solter

A primer cop d'ull aquest dormitori, tot i que no es pot dir que sigui lleig i que sembla comptar amb materials de qualitat, transmet una certa fredor, una manca de caliu. Aquesta és la meva percepció. 

Ara bé, hi ha alguns aspectes que, des del punt de vista del Feng Shui no resulten aconsellables:

1. Armari sense portes.

Massa elements a la vista no ajuden al relax. Ho vaig explicar en aquest altre post.

2. Connexió del bany amb l'habitació.

Aigua i parella no casen. Jo vaig desenvolupar en aquest article.

3. Sembla que només hi ha una tauleta de nit.

Si és així, caldria afegir-n'hi una altra, com deia en aquest consell.

4. Al darrera del llit hi manca el capçal i no compta amb una bona paret al darrera.

Des del punt de vista de les formes, el Feng Shui aconsella disposar d’una bona tortuga segons la teoria dels 5 animals.

Això, traduït al llenguatge planer vol dir que no s’ha de seure d’esquena a portes, finestres o passadissos ni, per exemple, dormir contra una paret que compta amb portes, finestres, etc.

Dit tot això, es podria deduir que aquest espai correspon a una persona sola, probablement un home (pel tipus de decoració) sense relació estable i que no descansa prou bé, amb tot el que això comporta.
Pel que fa als colors utilitzats, caldria un estudi aprofundit de fengshui tradicional per saber quins són els més adequats per harmonitzar les energies presents. D'entrada, en un dormitori sempre són convenients colors més suaus i càlids.

Els consells que ofereixo en aquest post només fan referència als aspectes més formals, genèrics, i, per tant, aplicables a tots els dormitoris: una bona manera de començar a aplicar fengshui.

Més informació: fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada