Translate

dimecres, 8 de febrer del 2023

Feng Shui: El fengshui de l'Any Xinès (2)

Dissabte passat, dia 4 de febrer, a les 2:43 hores, vam donar la benvinguda a l’any del Conill d’Aigua Yin i, amb ell, van arribar noves energies a tots els espais (llars, negocis, comerços). Es tracta de les anomenades estrelles anuals, que es tradueixen en els números que van de l’1 al 9.

En un article anterior, parlava de les estrelles 2 i 5, que es recomana curar sempre. Avui us en faig cinc cèntims de la resta.

L’estrella 1 serà al sector Sud Oest (SO) de tots els mapes. És de bona naturalesa i no cal fer res.

Pel que fa a les estrelles 3 i 7, que es trobaran als sectors Sud Est (SE) i Nord Est (NE) respectivament, si se situen en un sector en què hi ha un accés a l’habitatge, cal anar amb compte amb els robatoris. La 7 també pot provocar operacions quirúrgiques, ja que es diu que destrueix per construir i sol provocar fer palesos els problemes de salut per acabar solucionant-los. L’estrella 3 es pot curar amb una mica d’element foc (colors vermell, taronja, rosa, formes punxegudes: estrella, piràmide, etc.) i la 7, amb una mica d’element aigua (colors blau o negre).

L’estrella 4 s’instal·larà al sector del Centre. Si coincideix amb un dormitori de parella, vigileu la coqueteria i el que això comporta. Si és el cas, es pot curar amb una mica d’element foc, com l’estrella 3.

L’estrella 8 arriba al sector Sud (S) i contribuirà a millorar-lo. No és precís fer-hi res.

L’estrella 9 també és de molt bona naturalesa. Enguany serà al sector Nord (N). Es recomana posar-hi flors o plantes.

M’agrada imaginar les energies com convidats que ens visiten. De la mateixa manera que es procura que els hostes se sentin a gust a casa nostra, cal donar a les estrelles anuals allò que els agrada per tal de gaudir de la màxima harmonia.

Us convido a visitar el meu canal de You Tube: Montse Milian Feng Shui & 4 Pilars.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada