Translate

divendres, 3 de febrer del 2023

Feng Shui: El fengshui de l'Any Nou Xinès (1)

Demà dissabte dia 4 de febrer, a les 2:43 hores, començarà l’any del Conill d’Aigua Yin i, amb ell, arribaran noves energies.

Cal precisar que a la Xina es fan servir dos calendaris: el lunar i el solar. L'inici del primer coincideix amb la lluna nova equidistant entre el solstici d’hivern i l’equinocci de primavera i marca les celebracions de l’any nou. Enguany ha estat el 22 de gener. El segon comença amb la primavera xinesa (o Li Chun), que correspon al moment en què el sol es troba a 15º de la constel·lació d’Aquari.

Aquest canvi suposa l’arribada de noves influències no només per a les persones segons la seva carta de 4 pilars (carta astral feta segons l’astrologia xinesa), sinó també per als espais (llars, negocis, comerços).

Les anomenades estrelles anuals canvien cada any. Entre elles, cal tenir sempre en compte, com a mínim, l’energia de l’estrella 2, perquè pot comportar problemes relatius a la salut, i la de l’estrella 5, que sol provocar imprevistos desagradables. Aquests, habitualment, tenen a veure amb despeses que no es contemplaven.

La cura per a la primera consisteix en una carbassa (o Wu Lu) com la de la imatge. No és per casualitat que els antics metges xinesos feien servir aquests fruits per desar-hi els remeis (herbes, etc.) Ara es troba al sector Sud Oest (SO) de tots els mapes i a partir del dia 4 de febrer s’haurà de col·locar al sector Est (E) de tots els habitatges.

Per tal guarir la visita de l’estrella 5  s’usa un bol de metall  daurat que contingui 1 kg de sal gruixuda i unes gotes d’aigua. Ara es troba al sector del Centre i a partir del dia 4 de febrer s’haurà de posar al sector Nord Oest (NO) de totes les llars.

En un altre article trobareu  informació sobre la resta d'estrelles anuals.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada